Vindnet til tennis

Et vindnet er perfekt som reklame på tennisbaner. Under tenniskampe vil fans, der sidder på tribunen, se din annonce hele tiden. Under spillet bliver der ofte taget billeder og lagt ud på de sociale medier, der viser spillerne på baggrund af tennis vindnettene.

Vindnettets struktur er uigennemsigtig og reducerer vindgennemtrængeligheden markant, hvilket giver spillerne ekstra komfort under tennisspillet.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

Detaljer

Tennisskærm 2,00 x 12,00/18,00 m langt med sort tryk, syet rundt + øjer hver 50 cm. Du kan bestille en tennisblanding med dit logo eller reklameslogan. Prisen inkluderer: en 2,00 x 12,00/18,00 m skærm med print og finish.

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout. Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

OlesenRollups 940px

Effektiv reklame

Leder du efter effektiv reklame? Rollups er den bedste løsning. Det er et populært reklamesystem, der er økonomisk og praktisk. Den består af trykt grafik rullet ind i en kassette, hvilket gør det ekstremt let at opbevare og transportere. Når reklamen ikke er nødvendig, skal du bare rulle den op, så den ikke tager meget plads.