Reklamebanner

Et reklamebanner er det mest synlige og universelle reklamemedium. Vi passerer dem hver dag: på vej til arbejde, til butikken eller for at møde venner. Hvordan når jeg ud til nye kunder? Hvordan sælger jeg mere? Et reklamebanner vil være nyttigt - det er svært at komme forbi og ikke lægge mærke til det. Et reklamebanner er den billigste og mest populære form for udendørs reklame, og det fungerer også godt indendørs. Takket være svejsning og øjenlåg hver 50 cm er reklamebanneret meget let at montere og transportere.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

Detaljer

Vores reklamebannere har en praktisk finish - en svejsning og standard eyelets hver 50 cm. Annoncering på et stort reklamebanner hjælper dig med at nå potentielle kunder – størrelsen og placeringen af ​​banneret tillader, at det bliver set. Reklamebannere anbefales især til udendørs brug – præsenter dem på hegn, stilladser, bygninger eller når du laver udendørs arrangementer.

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout. Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

OlesenReklameflag 940px

Kom højt op

Reklameflag er en god måde at promovere dit brand på. De bruges ivrigt af institutioner og virksomheder og viser primært logoet, produktnavnet og de vigtigste kontaktoplysninger. Virksomhedsflag bruges også ofte til messer, events og jubilæumsfester. De er også perfekte til sportsbegivenheder.