Beachflag

Beachflag er en effektiv form for reklame, især udendørs under begivenheder, på stranden, konferencer m.m.

Beachflag er kendt for deres fleksible flagstang og usædvanlig lav vægt og dimension efter emballering. På grund af de forskellige typer baser kan flagene monteres på ethvert ønsket sted, hvilket giver optimal eksponering. Flaget er trykt på polyesterstof, der vejer 115 g. I tilfælde af meget stærk vind anbefales det, at beachflaget demonteres. Holdbarheden er 6-12 mdr. afhængig af vind og vejr. Priserne er med flag, stang, skruefod og taske.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

3 forskellige typer flag

Flagene fåes i 3 forskellige typer: Klassisk Bend, Klassisk Lige og Klassisk Drop. Klassisk Bend og Klassisk Lige fåes i 4 højder: 2,45 m,  3,05 m, 4,06 m og 5,00 m målt fra bunden af stang til top af flaget. Klassisk Drop fåes i højden: 2,00 m, 2,62 m, 3,30 m og 4,30 m. Alle flag er monteret på en fleksible mast lavet af glasfiber og aluminium og kan bruges både udendørs og indendørs.

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout.
Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne, så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

Flagbaser

Grundlaget for beachflag er – bortset fra masterne – det vigtigste flagtilbehør, hvis valg skal overvejes, når du køber et beachflag.
Først og fremmest skal man tænke på, hvor flagene placeres, dvs. om flaget skal stå indendørs eller udendørs, og om det vil være en flad overflade eller måske sand, sne eller en græsplæne med komprimeret jord. Det andet vigtige punkt er flagets højde i forhold til basens vægt og størrelse, men de fleste af vores produkter er velegnede til alle størrelser af flag.

OlesenVindnet 940px

Jo større – jo bedre

Et vindnet er perfekt som reklame på tennisbaner. Under tenniskampe vil fans, der sidder på tribunen, se din annonce hele tiden. Under spillet bliver der ofte taget billeder og lagt ud på de sociale medier, der viser spillerne på baggrund af tennis vindnettene. Vindnettets struktur er uigennemsigtig og reducerer vindgennemtrængeligheden markant, hvilket giver spillerne ekstra komfort under tennisspillet.