Reklameflag

Reklameflag er en god måde at promovere dit brand på. De bruges ivrigt af institutioner og virksomheder og viser primært logoet, produktnavnet og de vigtigste kontaktoplysninger. Virksomhedsflag bruges også ofte til messer, events og jubilæumsfester. De er også perfekte til sportsbegivenheder.

Ved hjælp af moderne teknologi opnås dybt mættede farver, og takket være opvarmning af den trykte grafik garanteres farvernes holdbarhed. Det mest populære materiale, som vi udskriver på, er 115 g polyesterflag.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

4 forskellige modeller

Flagene bliver afsluttet med at trimme kanterne og forstærke dem. Til monteringsformål kan flagene have en tunnel, snapkroge eller øjer. Den maksimale bredde er 320 cm, og den maksimale længde er 100 m.

OlesenReklameflag Modeller

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout. Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne, så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

OlesenReklamestol 940px

Ta' en pause - annoncen fungerer for dig

Reklamestole er meget yndefulde gadgets, der fremkalder positive følelser med deres funktionalitet. De er forbundet med behagelig tid, ferie og afslapning. Stolene er meget nyttige, og så har de en stor reklameplads. Reklamestole er en perfekt løsning under begivenheder, foran pubber og restauranter, på strande osv.