Rollups

Leder du efter effektiv reklame? Rollups er den bedste løsning. Det er et populært reklamesystem, der er økonomisk og praktisk. Den består af trykt grafik rullet ind i en kassette, hvilket gør det ekstremt let at opbevare og transportere. Når reklamen ikke er nødvendig, skal du bare rulle den op, så den ikke tager meget plads.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

Detaljer

Roll-systemet på 85x200 cm inkluderer en aluminiumskassette, hvor grafikken rulles og en aluminiummast, der stabiliserer reklamemediet, når det foldes ud. Alt er pakket i en praktisk transporttaske. Grafikkens synlige format er 85 cm x 200 cm, mens udskriften er lavet på rullefolie i størrelsen 85 cm x 215 cm, hvilket gør det muligt at installere grafikken korrekt i kassetten. Oprulningssystemer 85x200 cm er et af de mest populære udstillingssystemer.

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout. Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

OlesenBeachflag 940px

Populær reklame

Beachflag er en effektiv form for reklame, især udendørs under begivenheder, på stranden, skibakken, konferencer m.m. Beachflag er kendt for deres fleksible flagstang og usædvanlig lav vægt og dimension efter emballering.

Priserne er med flag, stang, skruefod og taske.