Reklamestol

Reklamestole er meget yndefulde gadgets, der fremkalder positive følelser med deres funktionalitet. De er forbundet med behagelig tid, ferie og afslapning. Reklamestole er meget nyttige, deres produktion er enkel, og de har også en anden meget værdifuld fordel - en stort reklameplads. Din virksomheds logo eller anden reklamebesked vil være synlig på afstand.

PRISBEREGNER
 
 
 
 
 
 
 

Detaljer

Reklamestole består af en træramme og materiale med trykt individuel grafik. Rammen tillader forskellige justeringer på ryglænet under brug. Reklamestole er en perfekt løsning under begivenheder, på strande, foran pubber og restauranter osv.

Prisen inkluderer: en træramme til en liggestol, individuel udskrift.

Grafisk assistence

Vi hjælper gerne med grafisk assistence med opsætning og layout. Vores timepris er 495,- + moms. Kontakt os gerne så vi kan snakke om, hvordan vi kan hjælpe.

OlesenVindnet 940px

Jo større – jo bedre

Et vindnet er perfekt som reklame på tennisbaner. Under tenniskampe vil fans, der sidder på tribunen, se din annonce hele tiden. Under spillet bliver der ofte taget billeder og lagt ud på de sociale medier, der viser spillerne på baggrund af tennis vindnettene. Vindnettets struktur er uigennemsigtig og reducerer vindgennemtrængeligheden markant, hvilket giver spillerne ekstra komfort under tennisspillet.